första grillkvällen


Efter en enastående påskaftonsbrunch bestående av vegetarisk senapssill, tofuskagen, falafel, eko-ägg och potatis begav vi oss till Söders soldränkta höjder för att äta mängder av grillad haloumi, mer potatis, rödbetor, vårlök, fyllda peppadewer, och oliver.


Bra början på en perfekt påskhelg.

Comments

2 svar till ”första grillkvällen”

  1. Profilbild för Vicky

    vad jag är avis på din vegopåsklunch! har varit veg i nio år men fortfarande aldrig testat vegsill?

  2. Profilbild för Anonym
    Anonym

    Det såg ju inte helt fel ut, om man säger så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Hej! Jag använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av den här sidan, analysera statistik och kunna personifiera innehållet så det passar besökarna bättre. Genom att fortsätta godkänner du mitt användande av cookies. Vill du läsa min integritetspolicy kan du göra det här.